Tilbage til webshop

Om Ditte Nicoline

Min kærlighed til møbler driver værket 

Jeg er faglært møbelpolstrer med eget møbelværksted. Jeg arbejder ikke som møbelpolstrer på helt traditionel vis. Jeg opkøber, istandsætter og videresælger skønne gamle, især danske, klassiske møbler, som står mit eget hjerte nær. Førhen har jeg designet og udviklet nye møbler, men at arbejde med gamle møbler 'med sjæl og forhistorie' er en helt speciel ting, som jeg værdsætter virkelig højt. Derfor sprang jeg i 2019 ud i at gøre det til min levevej og derved kombinerer jeg min hobby med mit arbejde. Indtil da, havde det udelukkende været en sidebeskæftigelse, at puste liv i de forsømte møbler. Jeg kan gang på gang blive begejstret, når jeg ser en stol fra skammekrogen få ærespladsen i stuen. Jeg ELSKER det! Jeg laver gerne noget der skiller sig ud, ved valg af tekstiler og farver. Jeg bruger kun de bedste materialer, så møblet holder mange år ud i fremtiden. 

Jeg nørder i hvert eneste møbel..

Kender jeg ikke møblet på forhånd, laver jeg gerne en research på, om der er noget historie bag: En designer, et navn eller måske et design år. Inden jeg går i gang med selve renoveringen, bruger jeg også altid mange tanker på, hvordan jeg får det bedste ud af møblet. Hvordan kan det mest praktisk genopbygges og hvilke farver vil gøre sig bedst. 

2020 Børge Mogensen Slædesofa

Det var en chance at lave den i lyserød uld, uden på forhånd at have en køber. Men heldigvis var det kærlighed ved første blik, da en skøn børnefamilie fra Horsens kom forbi værkstedet. Den måtte simpelthen med hjem, sammen med den lænestol de i første omgang kom efter :)

Hans J. Wegner GE375 & GE370

To af min absolutte favoritstole

Denne smukke Wegner sofa

blev solgt til det vindende nybyggerpar, Martin og Sunnvá i 2020

Danske designmøbler er ikke kun flotte, de er også af høj kvalitet
Håndsyede kvalitetshynder matches individuelt med hvert møbelHynder og puder i alle regnbuens farver
Uldstoffer er slidstærke og smukke, to gode egenskaber

Skriv eller ring til mig