Tilbage til webshop

Coctailstol Tyskland 1940érn. Fin lille stol med fortid. Se processen i billeder..

4.400,00 kr.

Lille, elegang lænestol. ISTANDSAT hele vejen igennem


Læs (meget 😅) mere nedenfor

1
+
Tilføj til kurv

Fin lille Coctailstol fra 1940’erne. Klædt på i 3 forskellige farver af den lækre, tykke Divina MD uld fra Kvadrat.

Oprindeligt var stoffet på sædet ud i ét stykke. For at gøre det lidt mere elegant og detaljeret, har jeg delt stoffet i to stykker, med en kedersnor imellem.

Med nyt koldskum på ryggen og på faconen/toppen af sædet.

Bejdsen på benene kunne ikke reddes. Måske var det i virkeligheden meget godt, for det klæder virkelig stolen med de nyslebne, helt lyse træben.

Det er ikke den slags stole jeg normalt plejer at lave, men den her stod på et loppemarked og måtte bare med mig hjem 😍 Så fin og så er den lavet under krigen, hvor man brugte hvad man havde.

Jeg har undladt at dække den af under bunden, for her fortæller den en fin lille historie ❤️ man kan se der er brugt sækkelærred over fjedrene og at der står noget derpå..

Stolen tog mig flere dage at lave!
Til dels fordi jeg sjældent laver den slags og så også fordi der er er vildt mange processer i at istandsætte den. Men det er nok også fordi jeg altid giver mig selv god tid til at lave hver enkelt møbel. Der ligger næsten altid mange tanker bag. Her har jeg valgt at dele stoffet på sædet med en keder. Før virkede det lidt kluntet med stoffet ud i et.

Jeg fandt inspirationen til en flerfarvet stol i et magasin. Og så er det bare win-win at jeg fik brugt nogle af mine lækre stofrester 🤩 Stolen her er lavet i Divina uld fra Kvadrat.

Her ses lidt af processen 🪡

- Nyt koldskum
- Betrukket med Divina uld
- Bejdsen på benen kunne ikke reddes. De er nu blevet slebet og er lyse
- Håndsygning (Skønt det kan klares foran tv’et om aftenen 😀)

Den er blevet SÅ fin. Og faktisk også ret flot med en pude i! Og så sidder man ovenikøbet godt.

Stol 4.400 kr.

Pude 495 kr.